NATIONALE SAMENWERKING

Langdurige samenwerking met Pelicano

Op nationaal vlak koesteren we onze samenwerking met Pelicano, een VZW die de strijd aangaat tegen kinderarmoede in België en een duurzame oplossing voor kinderen die in armoede moeten leven wil aanbieden.

Hieronder vindt u een korte video, die onze samenwerking schetst.Hieronder vindt u een korte video, die onze samenwerking schetst.

Voor meer informatie, kunt u terecht op de website van Pelicano.

OOK ONZE KLANTEN DRAGEN EEN STEENTJE BIJ

Tijdelijke initiatieven

Er zijn van die momenten waar we niet kunnen stil blijven zitten en de dingen hun gang laten gaan. Bij grote nationale en internationale rampen dragen we ons steentje bij om de getroffen bevolking te helpen.

Na de overstroming in Wallonië in 2021 hebben we tientallen lokale initiatieven ondersteund via het doneren van toestellen, het kosteloos verschaffen van documenten voor verzekeringen, het helpen opruimen van het puin via vrijwilligers,…

Bij internationale rampen werken we in principe samen met de Vluchtelingenorganisatie van de VN: UNHCR. Zo hielden we inzamelingsacties voor de door oorlog getroffen bevolking van Oekraïne in 2022 en voor de getroffen medemensen na de aardbeving in Turkije en Syrië begin 2023.