REKRUTEREN

Bij ELECTRO DEPOT, zijn onze medewerkers, onze vrouwen en mannen, onmisbaar om onze klanten correct en objectief te adviseren, om de winkels en hun team te leiden en om de verdere ontwikkeling van de onderneming te ondersteunen.

De selectie en aanwerving van medewerkers is dan ook één van de essentiële pijlers van onze menselijke aanpak. Bij ons wordt iedereen gelijk behandeld en verdient iedereen een kans, ja ook een tweede.

We hebben verschillende vacatures die constant in te vullen zijn:

  • Winkelmedewerkers
  • Assistant Store Manager
  • Store Manager
  • Diverse functies op het hoofdkantoor.

Voor de vacatures in onze winkels vragen we geen diploma of specifieke beroepservaring, maar eerder een sterke motivatie, de wil om te leren en een verbondenheid met onze waarden. 

Alle Assistant Store Managers mogen eerst een belevingsdag meemaken in een winkel naar keuze, zodat ze zelf kunnen beslissen of ze passen in het team en in de functie.

ONZE WAARDEN

SOLIDARITEIT

EENVOUD

PASSIE

VAARDIGHEDEN ONTWIKKELEN EN ONDERSTEUNING GEDURENDE DE LOOPBAAN

Bij ELECTRO DEPOT hechten we ontzettend veel belang aan de ontwikkeling van de individuele vaardigheden en interne promotie. Iedereen die bij ons werkt, krijgt de kans zich te ontwikkelen in zijn/haar functie of te evolueren naar een nieuwe uitdaging.

Om de ontwikkeling van de vaardigheden aan te sporen en hen alle kansen te geven, ondersteunen we onze medewerkers door hen de kans op opleidingen te bieden. Gemakkelijk toegankelijke opleidingen in gelijk welke fase van hun loopbaan zijn cruciaal in het succes van ons menselijke traject.

Elke startende medewerker, op gelijk welk niveau, van kassamedewerker tot CEO, volgt een opleidings- en integratietraject van minstens 15 dagen op de winkelvloer. Daarenboven is er voor elke functie een specifiek opleidingsparcours uitgestippeld.

Zo zijn er 3 mogelijke trajecten via de Inhouse Academie

  • van Winkelmedewerker naar Assistant Store Manager 
  • van Assistant Store Manager naar Store Manager
  • van een functie in de winkel naar een functie op het hoofdkantoor

INCLUSIE, DIVERSITEIT EN GELIJKHEID STIMULEREN

We vinden het vanzelfsprekend om inclusie en diversiteit te garanderen en te stimuleren.
Onze managers en rekruteringsmedewerkers worden begeleid en ondersteund in niet-discriminerende aanwerving, die gendergelijkheid en de inclusie van andersvalide werknemers bevordert.